KHM De Herderin

Paswoord vergeten

Voor elk schuttertje quality time

Lid worden?

Een aansluiting kost €120 per jaar. Dit bedrag bevat het lidgeld en een aansluiting bij de Handboogliga vzw voor de verzekering. Het lidgeld kan jaarlijks gewijzigd worden door de algemene vergadering.
Door het lidmaatschap bij de Handboogliga zijn al onze schutters verzekerd tijdens competities, vriendschappelijke en andere wedstrijden, trainingen en meer. Op de website van de Handboogliga, pagina Veel gestelde vragen, vind je meer details.

Ervaren schutters

Heb je al ervaring met boogschieten in clubverband, stuur dan een e-mail naar info@deherderin.be met je gegevens. Je wordt dan uitgenodigd om aan te sluiten bij de gevorderden.

Geen ervaring?

Als je nog nooit een opleiding handboogschieten gevolgd hebt, dan start je best met een lessenreeks voor beginners. We organiseren elk jaar drie dergelijke lessenreeksen toegankelijk voor leeftijden van 11 tot 99.
Deze lessen zijn telkens op maandag om 19.00 uur en de lessenreeks duurt ongeveer 3 maanden.
De eerste les is een proefles en deze is gratis. Na deze les kan je beslissen of je de lessenreeks verder wil volgen. Om de lessenreeks te volgen vragen we om lid te worden van de club en een startpakket van 4 pijlen, een vingertab, een armbeschermer, een oefenelastiek en een club T-shirt te kopen. Dit pakket kost ongeveer 65 euro. Verder heb je geen materiaal nodig om te starten.
Na de lessenreeks voor beginners kan je aansluiten bij de training voor gevorderden en/of het vrij schieten op woensdag en vrijdag.

Ben je minstens 11 jaar en wil je deelnemen aan de eerste proefles voor beginners, stuur dan je naam en leeftijd naar info@deherderin.be. Opgelet: Het aantal deelnemers aan de lessenreeks voor beginners is beperkt tot maximaal 16 personen.

De lessenreeksen voor beginners starten op de volgende data:

maandag 7 september 2020 (volzet)
maandag 7 december 2020 (volzet)
maandag 1 maart 2021 (volzet)

Openingsuren 19.00 uur - 20.30 uur 20.30 uur - 21.30 uur
Maandag Lessenreeks voor beginners gesloten
Dinsdag Training wedstrijdschutters Oefentijd wedstrijdschutters
Woensdag Training gevorderden vrij schieten (gevorderden en wedstrijdschutters)
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag doorlopend begeleid vrij schieten van 19.00 uur tot 21.30 uur (gevorderden en wedstrijdschutters)