KHM De Herderin

Paswoord vergeten

Voor elk schuttertje quality time

Disclaimer

KHM De Herderin besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. KHM De Herderin kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van KHM De Herderin.

KHM De Herderin geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke commercialisatie of exploitatie onder derden.

Logo 'Voor elk schuttertje quality time' aangeboden door Handboogliga vzw.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan KHM De Herderin verstrekt, worden opgenomen in de database van KHM De Herderin. Deze gegevens worden door KHM De Herderin gebruikt voor administratieve doeleinden. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht. Indien u een probleem heeft met een foto op de website kan u hierover altijd contact opnemen. Een deel van onze foto's worden gehost op www.flickr.com.