KHM De Herderin

Paswoord vergeten

Voor elk schuttertje quality time

Nieuws

10/07/2022 - VK 25M3P en 25M1P

Vandaag was het Vlaams kampioenschap 25m3P en 251P, waarvoor enkele schutters van onze club geselecteerd waren. Ze hebben allemaal heel goed geschoten, een dikke proficiat!
Een extra dikke proficiat aan Alessandro die bij de recurve heren cadetten (U18) het zilver bij 25m3p en het goud bij 25m1P wist te veroveren! Hij heeft ook een Jeugd ster verdient.

Terug naar boven

25/05/2022 - 25M3P wedstrijd Minderhout 2022

Afgelopen zaterdag 21 mei werd er door 8 leden van HEL (Alessandro, Elise-Marie, Jette, Joris, Wouter, Jonas, Christian en Luc) de 25M3P wedstrijd in Minderhout geschoten. Onze club heeft heel goed gepresteerd op deze wedstrijd.

Jette (RDJ) en Joris (RHS) behaalde elk mooi de tweede plaats in hun catergorie.
Alessandro werd eerste in zijn categorie (RHC).
Elise-Marie wist ook de eerste plaats te veroveren in haar categorie (RDJ).

Een dikke proficiat aan iedereen!

Terug naar boven

06/02/2022 - VK jeugd indoorVandaag namen Alessandro, Jette en Elise-Marie deel aan het VK jeugd indoor in Stabroek. Het was een zeer fijne en spannende wedstrijd.

Alessandro, die voor het eerst deelnemende aan een wedstrijd, eindigde op een mooie 9de plaats bij de Recurve Heren Cadetten.
Na een spannende afkamping, eindigde Jette op de 4de plaats bij de Recurve Dames Junioren.
Elise-Marie eindigde op de 2de plaats bij de Recurve Dames Junioren en mocht met een zilver medaille naar huis gaan.

Een dikke proficiat aan de schutters. Jullie mogen trots zijn op jullie prestatie!

Terug naar boven

21/07/2021 - Tokyo 2020

Vrijdag 23 juli om 6 uur 's morgens onze tijd komt Jarno De Smedt in actie tijdens de voorrondes in Tokio. Hij hoopt op een plaats in de top 16. We duimen voor hem!

Terug naar boven

14/06/2021 - Proeflessen juli en augustus

De lijst met data en uren voor de proeflessen is via mail verzonden aan alle mensen die al ingeschreven waren of die in het voorbije jaar gemaild hebben om te kunnen deelnemen aan een proefles.

Heb je geen mail ontvangen van ons, controleer dan ook even de spam folder. Vind je geen mail van ons, laat het ons weten.

Terug naar boven

Bekijk alle nieuwsberichten